Een nieuwe generatie ouderen, langer thuis

Woensdag 2 juni 2021
Online regiotour Noord-Holland & Flevoland

Programma

Inschrijven

Sprekers

Profiteer van groepskorting

Programma Regiotour Noord-Holland & Flevoland

 

Initiatiefnemers regiotour:

 

Regiotour 2 juni 2021
In iedere regio bereiden we de regiotour voor met de ouderendelegatie uit deze regio, iedere delegatie is verbonden aan BeterOud en komt voort uit het ‘Nationaal Programma Ouderenzorg’ (NPO). Een van de motto’s van onze regiotour is ‘niet over ons, zonder ons’ en daarom vinden wij het belangrijk om ouderen te betrekken bij de regiotour. Betrekken bij het samenstellen van het programma, maar zij hebben zeker ook een rol tijdens de regiotour. Als spreker in het plenaire programma, om toelichting te geven over mooie projecten, om vragen te beantwoorden over wat ouderen nu echt belangrijk vinden of als deelnemer. Meer informatie over de regionale ouderennetwerken vindt u hier.

Wilt u meedenken over de inhoud van de regiotour?
We nodigen u van harte uit om mee te denken. Dit kunt u doen door deze korte vragenlijst in te vullen: en ons te voorzien van input over thema’s die volgens u relevant zijn, welke mooie projecten en praktijkvoorbeelden u kent, et cetera.

Programma
We zijn het programma voor u aan het samenstellen, binnenkort vindt u hier meer informatie

Regio Noord-Holland & Flevoland
De ouderendelegatie BeterOud Amsterdam e.o. heeft als ambitie daadwerkelijk invloed hebben op programma’s en projecten voor ouderen. Dit doen zij door de wensen en behoeften van (kwetsbare) ouderen uit Amsterdam en omgeving (West-Friesland en Almere) te horen en te vertalen voor onderzoekers, beleidsmakers en professionals uit de praktijk. 

 Dit betekent dat zij als ouderendelegatie vanaf de start van een initiatief betrokken zijn, luisteren maar ook een actieve bijdrage leveren, hun ervaringskennis en deskundigheid inzetten en altijd vanuit hun achterban spreken.

Deze delegatie is ondergebracht bij het Ben Sajet Centrum in Amsterdam waar onderzoek, praktijk en onderwijs hoog op de agenda staan.

Vanuit ouderendelegatie BeterOud Amsterdam e.o. zijn leden afgevaardigd in de Raad van Ouderen. Daarnaast is Stichting Ouderennetwerk West-Friesland vertegenwoordigd in de ouderendelegatie. Zij zetten zich in om de kwaliteit van leven te verbeteren voor ouderen en hun naasten. Dit doen zij met een holistische benadering vanuit het cliëntenperspectief op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Meer informatie over ouderendelegatie BeterOud Amsterdam e.o. vindt u hier en over Stichting Ouderennetwerk West-Friesland vindt u hier.

 

Ontmoet de sprekers

Zij inspirereren en zetten aan tot actie

Sprekers

We maken spoedig de eerste sprekers bekend

Schrijf u nu in voor de Regiotour Noord-Holland & Flevoland

Bouw op woensdag 2 juni 2021 samen met uw vakgenoten actief mee aan oplossingen voor en met ouderen.
De regiotour is geheel online te beleven.

Groepsinschrijving
Wilt u met meer dan vijf collega's inschrijven. Mail ons dan op contact@sezw.nl en wij ontzorgen u door de inschrijving voor u te regelen.

Leveringsvoorwaarden
Op uw inschrijving zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier vinden.

Over de Regiotour
Noord-Holland & Flevoland

Wonen, welzijn en zorg in een vitaliserende omgeving

WEtenschap en praktijk

Raak tijdens de regiotour geïnspireerd door een combinatie van wetenschap en praktijk.

over de domeinen heen

Vooral door over de domeinen zorg & welzijn heen te werken kunnen we het leven voor ouderen plezierig maken.

niet over ons zonder ons

We praten tijdens de regiotour niet over ouderen maar mét ouderen. 

Met medewerking van