Beste deelnemer,

Dinsdag 13 juni vindt de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen langer thuis’ plaats. Fijn dat we u mogen verwelkomen. Hierbij ontvangt u de informatie over de dag.

Datum
Dinsdag 13 juni 2023

Locatie
1931 Congrescentrum
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch
Tel: 088 – 9000 333

Een routebeschrijving vindt u hier.

Wanneer u met de auto komt kunt u parkeren direct bij 1931 congrescentrum. U ontvangt van ons een uitrijkaart.

Wanneer u met het openbaar vervoer reist, check dan het actuele reisadvies via de reisplanner.

Tijden
Ontvangst:
vanaf 08.45 uur

Aanvang conferentie:
09.30 uur

Einde programma:
17.00 uur gevolgd door een informele borrel.

Bij binnenkomst
We vragen u te melden bij de ontvangstbalie. Hier ligt uw badge klaar. U hoeft verder niets mee te nemen, zo kunt u ook niets vergeten.

Programma
Het programma vindt u hier. Bij binnenkomst ontvangt u een samenvatting van dit programma en een plattegrond.

Opgegeven voor de middagsessies?
U ontvangt twee weken voor de conferentie van mij een e-mail om uw sessievoorkeuren aan te geven.
Indien u geen voorkeur opgeeft, kunt u altijd nog op de dag zelf een keuze maken uit de nog beschikbare sessies.

Accreditatie
We hebben 5 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V van V&VN gekregen. De conferentie is geaccrediteerd voor verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Wanneer u hiervoor in aanmerking komt, tekent u dan s.v.p. bij binnenkomst het hiervoor bestemde formulier af. Voor deze registratie heeft u uw lidmaatschapsnummer of BIG-registratienummer nodig (vergeet deze dus niet mee te nemen!).

Vervanging
Mocht u onverhoopt op het laatste moment verhinderd zijn, mailt u mij dan de naam en het emailadres van de collega/relatie die u zal vervangen. Dan zorg ik dat uw vervanger vooraf de juiste informatie ontvangt en dat de juiste badge klaar ligt.

Foto en film
Gedurende de dag worden foto’s en film gemaakt ten behoeve van een sfeerverslag op onze website en sociale media. Wanneer u niet herkenbaar in beeld wenst te komen, dan kunt u dit aangeven bij de registratiebalie. Het wil dan niet zeggen dat u niet gefotografeerd of gefilmd wordt, maar u zult niet voor anderen herkenbaar in beeld zijn op de foto’s en beelden die we publiceren.

Twitter en LinkedIn
Voor de dag gebruiken we de hashtag #NGOLT.
We nodigen u van harte uit lid te worden van onze LinkedIn groep met de naam ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’, u kunt dan aanklikken ‘lid worden’ en dan zorgen wij ervoor dat u lid wordt van deze groep met bijna 8500 leden.

 

Online syllabus en evaluatieformulier
In de week na de conferentie kunt u alle beschikbare presentaties van de gehele dag terugvinden op onze website. U ontvangt hiervoor nog een email.
Na de conferentie ontvangt u een e-mail met de vraag of u een evaluatieformulier wilt invullen. Hopelijk wilt u hieraan meewerken, want we gebruiken uw feedback voor de volgende editie van de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen langer thuis’. Alvast dank voor het invullen.

Emailadres
Het is raadzaam om het emailadres [email protected] toe te voegen aan uw adresboek, om zeker te zijn dat u alle noodzakelijke informatie ontvangt en deze niet in uw ongewenste mail of spambox terecht komt.

Graag tot 13 juni in 1931 Congrescentrum!

Hartelijke groet,
Stichting Educatie Zorg & Welzijn

Mark de Leeuw
[email protected]