Beste deelnemer,

Het is bijna zover! Woensdag 15 juni vindt de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen langer thuis’ plaats. Leuk dat we u mogen verwelkomen. Hierbij ontvangt u de laatste informatie over de dag.

Datum
Woensdag 15 juni 2022

Locatie
NBC Nieuwegein
Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein
Tel: 030 – 602 69 00

Een routebeschrijving vindt u hier.

Wanneer u met de auto komt kunt u kosteloos parkeren op de parkeerterreinen direct om het NBC heen.

Wanneer u met het openbaar vervoer reist, dan geldt het volgende. Tot en met ten minste 16 juni 2022 zal er door werkzaamheden geen tramverkeer mogelijk zijn tussen Utrecht CS en het NBC Congrescentrum. Vervoersbedrijf U-OV zet vervangend busvervoer in. Dit betekent dat er in- en uitgestapt kan worden bij de naastgelegen bushalte Zuilenstein. Check het actuele reisadvies via de reisplanner.

Tijden
Ontvangst:
vanaf 08.45 uur

Aanvang conferentie:
09.30 uur

Einde programma:
17.00 uur gevolgd door een informele borrel.

Bij binnenkomst
We vragen u te melden bij de ontvangstbalie. Hier ligt uw badge klaar. U hoeft verder niets mee te nemen, zo kunt u ook niets vergeten.

Programma
Het programma vindt u hier. Bij binnenkomst ontvangt u een samenvatting van dit programma en een plattegrond.

Heeft u zich nog niet opgegeven voor de middagsessies?
Dan kunt u dat nu nog doen via deze link. Wanneer u dit al gedaan heeft, dan hoeft u nu niets meer te doen. Wees er snel bij, want vol = vol.
Indien u geen voorkeur opgeeft, kunt u altijd nog op de dag zelf een keuze maken uit de nog beschikbare sessies.

Accreditatie
We hebben 5 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V van V&VN gekregen. De conferentie is geaccrediteerd voor verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Wanneer u hiervoor in aanmerking komt, tekent u dan s.v.p. bij binnenkomst het hiervoor bestemde formulier af. Voor deze registratie heeft u uw lidmaatschapsnummer of BIG-registratienummer nodig (vergeet deze dus niet mee te nemen!).

Vervanging
Mocht u onverhoopt op het laatste moment verhinderd zijn, mailt u mij dan de naam en het emailadres van de collega/relatie die u zal vervangen. Dan zorg ik dat uw vervanger vooraf de juiste informatie ontvangt en dat de juiste badge klaar ligt.

Ringleiding
In de plenaire zaal is in een vak nabij de regie een ringleidingsysteem aanwezig.

Foto en film
Gedurende de dag worden foto’s en film gemaakt ten behoeve van een sfeerverslag op onze website en sociale media. Wanneer u niet herkenbaar in beeld wenst te komen, dan kunt u dit aangeven bij de registratiebalie. Het wil dan niet zeggen dat u niet gefotografeerd of gefilmd wordt, maar u zult niet voor anderen herkenbaar in beeld zijn op de foto’s en beelden die we publiceren.

Twitter en LinkedIn
Voor de dag gebruiken we de hashtag #NGOLT.
We nodigen u van harte uit lid te worden van onze LinkedIn groep met de naam ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’, u kunt dan aanklikken ‘lid worden’ en dan zorgen wij ervoor dat u lid wordt van deze groep met bijna 8500 leden.

 

Online syllabus en evaluatieformulier
In de week na de conferentie kunt u alle beschikbare presentaties van de gehele dag terugvinden op onze website. U ontvangt hiervoor nog een email.
Na de conferentie ontvangt u een e-mail met de vraag of u een evaluatieformulier wilt invullen. Hopelijk wilt u hieraan meewerken, want we gebruiken uw feedback voor de volgende editie van de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen langer thuis’. Alvast dank voor het invullen.

Emailadres
Het is raadzaam om het emailadres [email protected] toe te voegen aan uw adresboek, om zeker te zijn dat u alle noodzakelijke informatie ontvangt en deze niet in uw ongewenste mail of spambox terecht komt.

 

Graag tot 15 juni in het NBC te Nieuwegein!

 

Hartelijke groet,
Stichting Educatie Zorg & Welzijn

 

Mark de Leeuw