Logistieke informatie

Datum
Woensdag 12 juni 2024

Locatie
Congrescentrum NBC
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Tel: 030 – 602 69 00

Meer informatie over de locatie en een routebeschrijving vind je hier.

Wanneer je met de auto komt kun je gratis parkeren direct voor het NBC.

Wanneer je met het openbaar vervoer reist, check dan het actuele reisadvies via de reisplanner.

Tijden
Ontvangst:
Vanaf 08.45 uur

Aanvang conferentie:
09.30 uur

Einde programma:
17.00 uur, gevolgd door een informele borrel.

Bij binnenkomst
We vragen je je te melden bij de ontvangstbalie. Hier ligt jouw badge klaar. Je hoeft verder niets uit te printen.

Programma
Het programma vind je hier. Bij binnenkomst ontvang je een samenvatting van dit programma en een plattegrond.

Opgegeven voor de middagsessies?
Je kan twee weken voor de conferentie jouw sessievoorkeuren aangeven. Je ontvangt hierover nog een e-mail.
Indien je geen voorkeur opgeeft, kan je altijd nog op de dag zelf een keuze maken uit de nog beschikbare sessies.

Accreditatie
We hebben 5 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V van V&VN gekregen. De conferentie is geaccrediteerd voor verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Wanneer je hiervoor in aanmerking komt, teken dan s.v.p. bij binnenkomst het hiervoor bestemde formulier af. Voor deze registratie heb je jouw lidmaatschapsnummer of BIG-registratienummer nodig (vergeet deze dus niet mee te nemen!).

Daarnaast kan je bij het Registerplein via de optie: “Overige scholingsactiviteiten” ook accreditatie aanvragen voor vele andere beroepsverenigingen. Hiertoe kan je bij ons een bewijs van deelname aanvragen.

Vervanging
Mocht je onverhoopt op het laatste moment verhinderd zijn, mail mij dan de naam en het emailadres van de collega/relatie die jou zal vervangen. Dan zorg ik dat jouw vervanger vooraf de juiste informatie ontvangt en dat de juiste badge klaar ligt.

Foto en film
Gedurende de dag worden foto’s en film gemaakt ten behoeve van een sfeerverslag op onze website en sociale media. Wanneer je niet herkenbaar in beeld wenst te komen, dan kan je dit aangeven bij de registratiebalie. Het wil dan niet zeggen dat je niet gefotografeerd of gefilmd wordt, maar je zal niet voor anderen herkenbaar in beeld zijn op de foto’s en beelden die we publiceren.

Twitter en LinkedIn
Voor de dag gebruiken we de hashtag #NGOLT.
We nodigen je van harte uit lid te worden van onze LinkedIn groep met de naam ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’, je kan dan aanklikken ‘lid worden’ en dan zorgen wij ervoor dat je lid wordt van deze groep met ruim 8500 leden.

Online syllabus en evaluatieformulier
In de week na de conferentie kan je alle beschikbare presentaties van de gehele dag terugvinden op onze website. Je ontvangt hiervoor nog een email.
Na de conferentie ontvang je ook een e-mail met de vraag of je een evaluatieformulier wilt invullen. Hopelijk wil je hieraan meewerken, want we gebruiken jouw feedback voor de volgende editie van de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen langer thuis’. Alvast dank voor het invullen.

Emailadres
Het is raadzaam om het emailadres [email protected] toe te voegen aan jouw adresboek, om zeker te zijn dat je alle noodzakelijke informatie ontvangt en deze niet in jouw ongewenste mail of spambox terecht komt.

Vragen?
Neem contact met ons op via [email protected]