Logistieke informatie

Beste deelnemer,

Het is bijna zover! Woensdag 27 november vindt de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’ plaats. Leuk dat we u mogen verwelkomen. Hierbij ontvangt u de laatste informatie over de dag.

Datum
Woensdag 27 november 2019

Locatie
NBC Nieuwegein
Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein
Tel: 030 – 602 69 00

Een routebeschrijving vindt u hier.

Wanneer u met de auto komt kunt u kosteloos parkeren op de parkeerterreinen direct om het NBC heen. Staat u wat verder weg geparkeerd op het terrein? Geen probleem, er rijden twee caddies rond die u naar de ingang kunnen brengen.

Wanneer u met het openbaar vervoer reist, kunt u het beste met de trein naar Utrecht CS gaan en daar de sneltram nemen naar Nieuwegein-Zuid of IJsselstein (duur ca. 15 minuten). De tram stopt voor het NBC, halte Zuilenstein (ca. 2 minuten lopen naar de ingang).

Tijden
Ontvangst:
vanaf 08.45 uur

Aanvang conferentie:
09.30 uur

Einde programma:
16.45 uur gevolgd door een informele borrel

Bij binnenkomst
We vragen u te melden bij de ontvangstbalie. Hier ligt uw badge klaar.

Programma
Het programma vindt u hier. Bij binnenkomst ontvangt u een samenvatting van dit programma en een plattegrond.

Heeft u zich nog niet opgegeven voor de middagsessies?
Dan kunt u dat nu nog doen via deze link. Wanneer u dit al gedaan heeft, dan hoeft u nu niets meer te doen. Wees er snel bij, want vol = vol.

Aanmelden kan nog tot en met zondag 24 november a.s. Als u zichzelf heeft aangemeld voor sessies, dan staan deze vermeld op de badge. Indien u zich niet aangemeld heeft, kunt u op de dag zelf een keuze maken uit de nog beschikbare sessies.

Accreditatie
We hebben 5 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V van V&VN gekregen. De conferentie is geaccrediteerd voor verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Wanneer u hiervoor in aanmerking komt, tekent u dan s.v.p. bij binnenkomst het hiervoor bestemde formulier af. Voor deze registratie heeft u uw lidmaatschapsnummer of BIG-registratienummer nodig (vergeet deze dus niet mee te nemen!).

Online syllabus en evaluatieformulier
In de week na de conferentie kunt u alle beschikbare presentaties van de gehele dag terugvinden op onze website. U ontvangt hiervoor nog een email.
Enkele dagen na de conferentie ontvangt u een mailtje met de vraag of u een evaluatieformulier wilt invullen. Hopelijk wilt u hieraan meewerken, want we gebruiken uw feedback voor de volgende editie van de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’. Alvast dank voor het invullen.

Foto en film
Gedurende de dag worden foto’s en film gemaakt ten behoeve van een sfeerverslag op onze website en sociale media. Wanneer u niet herkenbaar in beeld wenst te komen, dan kunt u dit aangeven bij de registratiebalie. Het wil dan niet zeggen dat u niet gefotografeerd of gefilmd wordt, maar u zult niet voor anderen herkenbaar in beeld zijn op de foto’s en beelden die we publiceren.

Twitter en LinkedIn
Voor de dag gebruiken we de hashtag #NGOZ.
We nodigen u van harte uit lid te worden van onze LinkedIn groep met de naam ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’, u kunt dan aanklikken ‘lid worden’ en dan zorgen wij ervoor dat u lid wordt van deze groep met bijna 7000 leden.

Graag tot 27 november in het NBC te Nieuwegein!

Hartelijke groet,
Stichting Educatie Zorg & Welzijn

Tabitha Lamers-Eijkman
Programmadirecteur