Met het zorgdossier Lable Care maken we de omslag in de zorg van denken en handelen vanuit wat ‘mankeert u’ naar ‘wat waardeert u’?

Lable Care is een slim en eenvoudig zorgdossier waarmee we (heel intuïtief) zorgmedewerkers helpen het klassieke denken én doen vanuit zorgproblemen, smart geformuleerde doelen en (altijd) professionele acties los te laten. Dit is een heel hardnekkig fenomeen in de zorg mede omdat de meeste zorgplannen in ECD’s hierop ingericht zijn. Hier geldt als geen ander: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!

Met Lable Care helpen we zorgmedewerkers en de cliënt of zijn vertegenwoordiger (die in Lable Care kunnen meewerken) het gesprek te voeren over de individuele behoeften, gewoontes en wensen van mensen en samen afspraken te maken over wie wat doet. Dit is de basis voor het methodisch werken aan leefplezier. En dat past dan weer precies in de missie en visie van nagenoeg alle zorgorganisaties!

Met een (best practis) integratie met Ysis en koppeling met nagenoeg alle administratiepakketten is het mogelijk om snel een aanpassing te doen in het hart van de zorg die essentieel het verschil maakt in organisaties.

Hélène Zwaneveld

Hélène Zwaneveld

Neem contact op met Hélène Zwaneveld

6 + 8 =