Heeft u nog een vraag?

Kijk dan of het antwoord bij de vaak gestelde vragen staat. Vindt u hier het antwoord niet, neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Ik wil graag fysiek en online deelnemen, kan dat?

Helaas is dat niet mogelijk; u maakt voor de conferentie een keuze of u de programma’s fysiek of online wilt volgen. De thema’s die aan bod komen zijn bij beide identiek, maar de vorm waarin we dit aanbieden kan verschillen. Als u Corona gerelateerde klachten heeft, kunt u uw fysieke ticket inruilen en online deelnemen.

Als ik Corona gerelateerde klachten heb terwijl ik een kaartje heb voor fysieke deelname, mag ik dan op het laatste moment ook online meedoen?

Mocht u zich aangemeld hebben voor de fysieke bijeenkomst en om welke reden dan ook verhinderd zijn, kunt u altijd online meedoen.
Wij verzoeken u wel dit aan ons kenbaar te maken via info@eennieuwegeneratieouderenlangerthuis.nl, zodat wij u fysieke plek aan iemand anders toe kunnen wijzen die op de wachtlijst staat.

Mag ik mijn ticket aan iemand anders geven?

Helaas is dat niet mogelijk. We hanteren een wachtlijst omdat er meer animo is voor de fysieke bijeenkomst, dan het aantal mensen dat we toe kunnen laten op de evenementenlocatie. Dat heeft te maken met de COVID-19-maatregelen.

Als u last minute niet kunt komen, kunt u de bijeenkomsten altijd online volgen. Uw fysieke plaats kunnen wij dan toewijzen aan de eerste deelnemer op de wachtlijst.

Ik kan op het laatste moment niet; waar kan ik mij afmelden?

Stuurt u alstublieft een email aan info@eennieuwegeneratieouderenlangerthuis.nl. We waarderen het; zo kunnen we uw plaats beschikbaar stellen aan iemand anders.

Is er een wachtlijst voor de fysieke bijeenkomst?

Ja, vanwege de COVID-19-maatregelen is er op de fysieke locatie minder ruimte. Om zoveel mogelijk geïnteresseerden de kans te bieden om aanwezig te zijn om de evenementenlocatie, hanteren we een wachtlijst.

Kan ik de online sessies terugkijken?

Een gedeelte van de online sessies kunt u na de conferentie terugkijken. Daar vindt u ook de sessies die u tijdens de online sessies niet hebt kunnen volgen.

Kan ik de offline sessies terugkijken?

Een aantal offline sessies (sessies die fysiek plaatsvinden in het NBC op 25 november) worden tijdens de conferentie live gestreamd. Deze sessies zijn ook op een later moment nog terug te kijken.

Is er inhoudelijk een verschil tussen de programmering online en offline?

De thema’s zijn in beide identiek, maar er kunnen wel andere accenten binnen de sessies zijn. Daarnaast kan ook de vorm verschillen. Niet alle offline sessies zijn geschikt om online te volgen en andersom.

Hoeveel mensen kunnen deelnemen aan een online rondetafelgesprek?

In totaal kunnen maximaal 12 mensen deelnemen aan een online rondetafelgesprek. Zo waarborgen we de interactie.

Mag ik anderen uitnodigen?

Jazeker! Onze doelstelling is om wonen, zorg en welzijn voor en met ouderen te verbeteren, door zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact te brengen en kennis uit te wisselen. We waarderen het als u anderen geïnteresseerden op de bijeenkomst wijst.
Fysiek is er wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maar online kunnen we meer mensen deel laten nemen.

Hoe gaan jullie om met mijn online privacy op de app?

We delen uw gegevens niet met derden. Ook is de app alleen toegankelijk voor andere deelnemers.

Als ik deelneem aan de offline conferentie, word ik dan ook gefilmd?

U kunt bij binnenkomst aangeven dat u niet gefilmd of gefotografeerd wilt worden. U krijgt dan een extra badge.

Hoeveel kost deelname?

Uw deelname is kosteloos, dankzij de ondersteuning van het Ministerie van VWS en een aantal van onze partners.

Kan er tijdens een bijeenkomst anderhalve meter afstand gehouden worden?

Tijdens de hele conferentie is het mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Dit geldt zowel voor gasten, als sprekers en conferentiemedewerkers. Daarnaast volgen wij de geldende veiligheidsmaatregelen van het RIVM op de voet. Eventuele nieuwe adviezen voeren wij direct door.

Hebben jullie looproutes toegepast?

Momenteel is de locatie van de conferentie opgedeeld in verschillende zones met een eigen kleur. Stickers op de vloer en bewegwijzeringsschermen geven de looproutes naar de zalen aan.

Voeren jullie een gezondheidscheck uit?

Ja, wij voeren bij iedere gast die binnenkomt een gezondheidscheck uit. Dit zijn wij verplicht vanwege de gestelde maatregelen. De gezondheidscheck wordt afgenomen voordat men het NBC betreedt.
Gasten ontvangen vooraf een link waar zij de gezondheidscheck online in kunnen vullen. Alleen bij een groen scherm, dat getoond moet worden aan de host, mag het pand betreden worden.

Moet ik een mondkapje op?

Op dit moment is een mondkapje niet verplicht. Wij volgen de geldende veiligheidsmaatregelen van het RIVM op de voet.  Eventuele wijzigingen in het beleid, voeren wij direct door.

Hoe wordt de catering aangeboden?

We zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Houd er wel rekening mee dat het cateringaanbod is aangepast vanwege de COVID-19-maatregelen. Alle voedingsmiddelen worden in de keuken van de conferentielocatie (NBC) klaargemaakt en hygiënisch verpakt. Dranken worden alleen geschonken in (hervulbare) flesjes, die volledig gerecycled worden.

Wat doen jullie qua extra hygiënemaatregelen vanuit het personeel van het NBC?

Getrainde medewerkers nemen de persoonlijke hygiënemaatregelen zeer serieus; ze wassen vaker hun handen, schudden geen handen, houden anderhalve meter afstand en hoesten of niezen in hun elleboog. Medewerkers die verkouden zijn of andere klachten vertonen die kunnen wijzen op het coronavirus, blijven thuis.

Verder zijn tijdens de bijeenkomst de schoonmaakdiensten geïntensiveerd. Schoonmakers zijn doorlopend op de vloer aanwezig. Zij maken zeer regelmatig ruimtes, toiletten, handgrepen en andere oppervlakten schoon.

Wordt er extra schoongemaakt?

Tijdens de bijeenkomst zijn de schoonmaakdiensten geïntensiveerd. Schoonmakers zijn doorlopend op de vloer aanwezig. Zij maken zeer regelmatig ruimtes, toiletten, handgrepen en andere oppervlakten schoon.

Kan ik mijn handen desinfecteren?

Al voor het betreden van de evenementlocatie u verzocht wordt om uw handen te desinfecteren met desinfecterende handgel. Ook op de locatie zelf hangen verschillende dispensers.

25 november

Online conferentie

Deelname is gratis