Veel gestelde vragen

 

Hoe kan ik het beste deelnemen? (browser en laptop/tablet/telefoon/pc)

U kunt het beste deelnemen via een laptop of PC, dan kunt u gebruik maken van alle functionaliteiten, zoals chat en pollvragen. Op een telefoon of tablet werkt dit minder en is minder goed zichtbaar.

U kunt het beste via Google Chrome naar de livestream pagina gaan, of wanneer u een Mac heeft, dan werkt Safari ook prima.

 

Waar vind ik het programma?

Een overzicht van het programma vindt u op onze livestream pagina.

 

Ik heb een technische vraag, hoe kan ik die stellen?

U kunt uw technische vraag stellen in de chat. Hoe de chat werkt leest u in de volgende veel gestelde vraag.

 

Hoe werkt de chat?

U dient eerst naar de livestream pagina te gaan. Dan ziet u naast de videospeler van de plenaire zaal aan de rechterkant de chatmodule. Bij ‘join the chat’ (deelname aan chat), kunt u bij ‘name (naam)’ uw naam invullen. U dient de service- en privacy voorwaarden van Vimeo te accepteren door dit aan te klikken, anders kunt u niet chatten. Vimeo is het platform dat we gebruiken voor de plenaire uitzending.

Door op de voorwaarden te klikken kunt u deze lezen.

Deze chat is door alle deelnemers te lezen en iedereen kan hier op reageren.

Daarnaast hebben de sessies ook een chat, deze is alleen zichtbaar voor de deelnemers aan die sessie en daar hoeft u geen voorwaarden aan te klikken, hier gaat dat automatisch. 

 

Wat zijn pollvragen?

Tijdens het programma worden af en toe pollvragen gesteld. Dit zijn vragen die de sprekers aan de deelnemers thuis willen stellen om hun mening te vragen. De uitkomsten worden besproken door de sprekers.

 

Hoe kan ik deelnemen aan de pollvragen die in de chat gesteld worden?

Indien u bij de chatmodule uw naam ingevuld heeft en de voorwaarden heeft geaccepteerd kunt u de chat gebruiken en dus ook reageren op de pollvragen die door de sprekers gesteld worden. In de sessies komen de pollvragen in het videoscherm en kunt u stemmen door uw voorkeur aan te klikken.

  

Ik zie allemaal sprekers bij elkaar, hoe zit dat?

Dat klopt, de plenaire sprekers komen bij elkaar in een studio te Nieuwegein. Vanzelfsprekend houden we ons aan de geldende maatregelen en zorgen we dat het voor onze sprekers en de mensen achter de schermen veilig is. De sprekers zitten op tenminste 1,5 meter van elkaar. Tevens hebben alle sprekers een gezondheidsverklaring ingevuld en volgt de studio, het personeel en alle sprekers en organisatie alle maatregelen streng op.

Waar kan ik het plenaire programma volgen?

U bent woensdag 1 september 09.00 op de livestream pagina welkom. U kunt dan een bezoek brengen aan de infotheek, waar we kennis delen van onze partners in de regio. Vanaf 09.30 uur start het plenaire programma in de videospeler bovenaan de pagina. Als u iets naar beneden scrolt ziet u de plenaire programma elementen aangekondigd staan. Door te klikken op de titel van het plenaire programma onderdeel wordt u automatisch naar de uitzending doorverwezen, mits er op dat moment een live uitzending plaatsvindt in onze plenaire studio.

 

Waar vind ik de sessies en hoe kan ik deelnemen?

Op de livestream pagina ziet u de videospeler van de plenaire zaal. Als u iets naar beneden scrolt ziet u de plenaire programma elementen aangekondigd staan. Als u verder scrolt ziet u op bij de tijdstippen 10.40 uur, 12.00 uur en 14.25 uur de titels van de sessies staan. Als u klikt op de titel neemt u deel aan deze sessie.

 

Bij de ene sessie word ik doorverwezen naar ZOOM en de andere keer blijf ik op dezelfde pagina, hoe kan dat?

Dit klopt. Een aantal sessies vinden via ZOOM plaats. U hoeft hier overigens geen ZOOM voor geïnstalleerd te hebben op uw PC.

 

Wordt alles opgenomen en wanneer en waar kan ik het terugzien?

Jazeker, het merendeel wordt opgenomen, zodat u niets hoeft te missen en u ook de uitzendingen terug kunt kijken.

U kunt het terugzien vanaf maandag 5 september. 

 

Waar vind ik de infotheek en wat vind ik daar?

De infotheek vindt u hier.

Hier vindt u interessante infographics, filmpjes, etc die u kunt downloaden. We hebben deze de afgelopen maanden voor u verzameld. En u kunt ook na de conferentie dit materiaal blijven inzien en downloaden. 

 

Heeft u alle vragen bekeken en u heeft nog een dringende vraag?

U kunt ons bereiken via de chat (zie in dit overzicht met veel gestelde vragen hoe u in de chat komt en een vraag kunt stellen) of als u niet bij de chat kunt komen zijn wij bereikbaar via [email protected].

 

Ik ben spreker en ik wil ook graag deelnemen aan de rest van het programma

Dat kan via de livestream pagina. Hier kunt u alle programmaonderdelen volgen. Bij vragen kunt u contact opnemen met Mark de Leeuw of Tabitha Lamers.