FAQ / Veel gestelde vragen

 

Hoe kan ik het beste deelnemen? (browser en laptop/tablet/telefoon/pc)

U kunt het beste deelnemen via een laptop of PC, dan kunt u gebruik maken van alle functionaliteiten, zoals chat en pollvragen. Op een telefoon of tablet werkt dit minder en is minder goed zichtbaar.

U kunt het beste via Google Chrome naar de webpagina gaan, of wanneer u een Mac heeft, dan werkt Safari ook prima.

 

Waar vind ik het programma?

Een overzicht van het programma vindt u hier.

Maar ook door in te loggen op de live stream pagina, uw mailadres in te vullen en wachtwoord in te voeren.

 

Welk mailadres vul ik in bij het inloggen?

U vult het mailadres in dat u gebruikt heeft bij inschrijving en waar u de link met toegang tot de conferentie hebt ontvangen. Kunt u deze mail niet vinden? Kijk dan even in uw spambox of in de map ‘reclame’ dan staat het vast daartussen. Afzender is contact@sezw.nl.

Ik heb mijn account nog niet geactiveerd, wat nu?

Maak dan nu uw account aan. U ontvangt meteen een e-mail met de activatiecode. Als u hierop klikt wordt u naar de live stream pagina verwezen. Afhankelijk van uw browser logt u automatisch in, of vult u eenmaling uw e-mailadres en wachtwoord in.

Is uw account nog niet aangemaakt, dan kunt u dat hier doen.

Bij het inloggen wordt om een wachtwoord gevraagd, maar dat heb ik niet

Bij het aanmaken van uw account heeft u een wachtwoord opgegeven. met dit wachtwoord kunt u inloggen op de live stream pagina. Als u het wachtwoord niet meer weet kunt u dit altijd opnieuw aanmaken bij het inloggen op de live stream pagina.  

Ik heb mijn account geactiveerd, maar ik ben het wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord niet meer weet kunt u dit altijd opnieuw aanmaken bij het inloggen op de live stream pagina.  

 

Ik heb een technische vraag, hoe kan ik die stellen?

U kunt uw technische vraag stellen in de chat. Hoe de chat werkt leest u in de volgende veel gestelde vraag.

 

Hoe werkt de chat?

U dient eerst ingelogd te zijn via de live stream pagina. Dan ziet u naast de videospeler van de plenaire zaal aan de rechterkant de chatmodule. Bij ‘join the chat’ (deelname aan chat), kunt u bij ‘name (naam)’ uw naam invullen. U dient de service- en privacy voorwaarden van Vimeo te accepteren door dit aan te klikken, anders kunt u niet chatten. Vimeo is het platform dat we gebruiken voor de plenaire uitzending.

Door op de voorwaarden te klikken kunt u deze lezen.

Deze chat is door alle deelnemers te lezen en iedereen kan hier op reageren.

Daarnaast hebben de sessies ook een chat, deze is alleen zichtbaar voor de deelnemers aan die sessie en daar hoeft u geen voorwaarden aan te klikken, hier gaat dat automatisch. 

 

Wat zijn pollvragen?

Tijdens het programma worden af en toe pollvragen gesteld. Dit zijn vragen die de sprekers aan de deelnemers thuis willen stellen om hun mening te vragen. De uitkomsten worden besproken door de sprekers.

 

Hoe kan ik deelnemen aan de pollvragen die in de chat gesteld worden?

Indien u bij de chatmodule uw naam ingevuld heeft en de voorwaarden heeft geaccepteerd kunt u de chat gebruiken en dus ook reageren op de pollvragen die door de sprekers gesteld worden. In de sessies komen de pollvragen in het videoscherm en kunt u stemmen door uw voorkeur aan te klikken.

 

Ik heb nog geen sessiekeuze doorgegeven, wat nu?

Dan kunt u dat vandaag nog doen, door de sessie van uw keuze aan te klikken een deel te nemen aan de sessie.

 

Waar kan ik het plenaire programma zien?

U dient eerst ingelogd te zijn via de live stream pagina. Dan ziet u de videospeler van de plenaire zaal, als u iets naar beneden scrolt ziet u de plenaire programma elementen aangekondigd staan. Door te klikken op de titel van het plenaire programma onderdeel wordt u automatisch naar de uitzending doorverwezen, mits er op dat moment een live uitzending plaatsvindt in onze plenaire studio in Breda.

 

Ik zie allemaal sprekers bij elkaar, hoe zit dat?

Dat klopt, de plenaire sprekers komen bij elkaar in een studio te Breda. Vanzelfsprekend houden we ons aan de geldende maatregelen en zorgen we dat het voor onze sprekers en de mensen achter de schermen veilig is. De sprekers zitten op tenminste 1,5 meter van elkaar en waar dat niet mogelijk is, hebben we een plexiglas scherm geplaatst. Tevens hebben alle sprekers een gezondheidsverklaring ingevuld en volgt de studio, het personeel en alle sprekers en organisatie alle maatregelen streng op.

 

Waar vind ik de sessies en hoe kan ik deelnemen?

U dient eerst ingelogd te zijn via de live stream pagina. Dan ziet u de videospeler van de plenaire zaal, als u iets naar beneden scrolt ziet u de plenaire programma elementen aangekondigd staan. Als u verder scrolt ziet u op bij de tijdstippen 10.45 uur, 12.05 uur en 14.05 uur de titels van de sessies staan. Als u klikt op de titel of foto ziet u de toelichting op de sessie en wie de sprekers zijn. Deelnemen kan door te klikken op ‘Neem deel aan deze sessie’.

 

Bij de ene sessie word ik doorverwezen naar ZOOM en de andere keer blijf ik op dezelfde pagina, hoe kan dat?

Dit klopt. Een aantal sessies vinden via ZOOM plaats. U hoeft hier overigens geen ZOOM voor geïnstalleerd te hebben op uw PC.

 

Wordt alles opgenomen en wanneer en waar kan ik het terugzien?

Jazeker, het merendeel wordt opgenomen, zodat u niets hoeft te missen en u ook de uitzendingen terug kunt kijken.

U kunt het terugzien vanaf ca. 18 maart. We sturen u een mail zodra het materiaal beschikbaar is en hoe u dit kunt bekijken.

 

Waar vind ik de infotheek en wat vind ik daar?

De infotheek vindt u hier.

Hier vindt u interessante infographics, filmpjes, etc die u kunt downloaden. We hebben deze de afgelopen maanden voor u verzameld.

U kunt hier vanaf 16 maart 09.00 uur terecht. En u kunt ook na de conferentie dit materiaal blijven inzien en downloaden door in te loggen zoals u dat op de dag van de conferentie heeft gedaan. Dit kan tot ca. een maand na de conferentie. We sturen u een mail als deze periode bijna voorbij is.

 

Wat is de online bibliotheek en waar vind ik die?

We hebben eerder sessies opgenomen (dit zijn dus niet de opnames van 16 maart) die de moeite waard zijn om te bekijken.

Deze vindt u in de online bibliotheek en zijn vanaf 16 maart 15.00 uur te zien. Deze blijft ca. een maand voor u beschikbaar. U kunt dus ook na de conferentie gewoon blijven inloggen zoals u dat op de dag van de conferentie heeft gedaan. We sturen u een mail als deze periode bijna voorbij is.

 

Heeft u alle vragen bekeken en u heeft nog een dringende vraag?

U kunt ons bereiken via de chat (zie in dicht overzicht met veel gestelde vragen hoe u in de chat komt en een vraag kunt stellen) of als u niet kunt inloggen zijn wij bereikbaar via mark@sezw.nl en 06-518 23 617.

 

Ik ben spreker en ik wil ook graag deelnemen aan de rest van het programma

Dat kan, u kunt inloggen op de live stream pagina. Wat uw gebruikersnaam en wachtwoord is, vindt u terug in de sprekersbriefing die u eerder van ons ontvangen heeft. Bij vragen kunt u contact opnemen met Mark de Leeuw of Tabitha Lamers.