Nedap Luna
Voor mensen in de begin- en middenfase van dementie kan de invulling van de dag voor veel onrust en afhankelijkheid zorgen. Het maakt onzeker. Nedap Luna neemt dit angstige gevoel weg door simpelweg te tonen welke dag het is en wat er op de planning staat.

Naast een positief effect op de zelfredzaamheid van de cliënt, resulteert dit tevens in efficiëntere zorgmomenten. Nedap Luna is daarmee ook een oplossing die inspeelt op het groeiende personeelstekort in de huidige zorgmarkt.

Een product van Nedap Healthcare
Nedap Luna is een product van Nedap Healthcare. “Samen werken aan betere zorg” is onze missie. Dit uit zich in zorgtechnologie die mensen helpt het beste uit zichzelf te halen. Een voorbeeld hiervan is het elektronisch cliëntendossier Ons®, waarmee Nedap marktleider is in de ouderenzorg.

De kracht van eenvoud
Nedap gelooft in de kracht van eenvoud. Al onze producten en oplossingen worden op basis van dit principe ontwikkeld. Nedap Luna is een typisch voorbeeld hiervan. Het heeft geen knoppen, de gebruiker hoeft er alleen maar naar te kijken. Daarnaast hoeven de professionele zorg en betrokken familieleden niet in een nieuw systeem te werken omdat Nedap Luna koppelt met het ECD ‘Ons®’ en het cliëntenportaal Caren.

Nu beschikbaar
Nedap Luna is beschikbaar voor zorgorganisaties die met het ECD ‘Ons®’ werken. De eerste Luna’s zijn inmiddels geleverd en in gebruik genomen. Kijk op de website (www.nedap-luna.com) voor onze referenties en meer informatie over de bestelmogelijkheden.

Infotheek
Download in onze infotheek een brochure voor de zorgmedewerker, mantelzorger of het onlangs gepubliceerde artikel over Luna in Zorgvisie.

Natuurlijk gaan we ook graag met je in gesprek. Neem via de mailmodule contact met ons op.

Rick Klein Koerkamp

Rick Klein Koerkamp

Neem contact op met Rick Klein Koerkamp

4 + 13 =