We zijn een ehealth design agency in Arnhem. Met een ervaren team designers en ontwikkelaars werken we aan innovaties in de zorg.

Welkom op de stand van ConnectedCare! Met onze achtergrond in ontwerpend onderzoek gebruiken we technologie als middel om mensen te helpen bij gezond leven, gedragsverandering, dagelijkse zorg, en samenwerking. We testen en verbeteren onze ideeën met echte gebruikers. En we ontwikkelen niet alleen het concept, maar ook de business case, zodat het product echt naar de markt kan. Als u ook de gezondheidszorg wilt verbeteren door echte innovaties, nodigen wij u uit om samen met ons ideeën te verkennen en oplossingen te ontwikkelen!

In de infotheek willen we graag 5 projecten laten zien:
(1) MedGUIDE: een oplossing die patiënten helpt bij hun medicatiegebruik, en apothekers ondersteunt bij het bijwerken en personaliseren van het medicatieplannen.
(2) FoodSampler: FoodSampler onderzoekt hoe we technieken uit het creatieve domein kunnen inzetten om diëtisten beter inzicht te bieden in waarom mensen eetkeuzes maken.
(3) FoodCoach: Liz is de nieuwe digitale coach voor in huis. Samen met de diëtist helpt Liz kwetsbare senioren het voedingspatroon te verbeteren, en ondervoeding te voorkomen.
(4) Guardian: Guardian is een sociale robot die wijkverpleegkundigen ondersteunt en ouderen helpt om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.
(5) PostHCard: PostHCard biedt ondersteuning voor alle soorten zorgverleners, om hen te ondersteunen bij hun zorg voor mensen met de ziekte van Alzheimer.

Martijn Vastenburg

Martijn Vastenburg

Neem contact op met Martijn Vastenburg

3 + 3 =